×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Teleurgestelde Catherine zegt bezoek af

  Hertogin niet bij opening kunstproject voor kinderen

  Teleurgestelde Catherine zegt bezoek af

  Catherine, de hertogin van Cambridge, moest woensdag tot haar spijt verstek laten gaan bij de opening van de Clore Art Room, een kunstproject voor kinderen. Ze vindt het heel vervelend dat ze woensdag er niet bij kon zijn, zo laat Kensington Palace weten.


  "Ik keek ernaar uit om bij jullie te zijn op deze bijzondere dag, onderdeel van het 50ste jubileum van de Clore Duffield Foundation. Het spijt me erg dat ik niet bij jullie kan zijn om deze mijlpaal te vieren. Als beschermvrouw van de Art Room ben ik er heel trots op om te zien wat voor goed werk deze welzijnsorganisatie doet. Kwetsbare kinderen bloeien op in de veilige omgeving die geboden wordt."

  Catherine biedt ook nog haar excuses aan: "Mijn oprechte verontschuldigingen voor het feit dat ik er niet bij kan zijn. Ik wens jullie een heel fijne middag. Ik hoop dat ik snel de mogelijkheid heb om de Clore Art Room alsnog te komen bekijken."

  De echtgenote van prins William noemt geen reden voor haar absentie. Sinds Catherine en William bekendmaakten een tweede kindje te verwachten, ligt Catherines openbare programma stil vanwege zwangerschapsmisselijkheid.

  1 oktober 2014 - 16:13