×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Te koop: elektrische trouw-Jaguar van Harry en Meghan

  Te koop: elektrische trouw-Jaguar van Harry en Meghan

  Prins Harry en Meghan hadden in mei de primeur, maar straks kan iedereen in een elektrische Jaguar rijden. Het Britse automerk maakte vrijdag bekend de Jaguar E-type Zero in productie te gaan nemen.


  De hertog en hertogin van Sussex stapten na de huwelijksvoltrekking in St George's Chapel in de elektrische Jaguar om naar Frogmore House te rijden. In het buitenhuis in het park bij Windsor Castle vond het besloten huwelijksfeest plaats. De auto kreeg een symbolische nummerplaat; de cijfers 190518 verwezen naar de trouwdatum, 19 mei 2018.

  Voordat Harry en Meghan in de Jaguar stapten, wisselden ze van outfit. Harry verruilde zijn uniform van de Blues and Royals voor een zwart pak. Meghan trok haar veelbesproken Givenchy-trouwjurk uit en feestte in een witte jurk van Stella McCartney met hooggesloten halternek. Toeschouwers merkten op dat de korte autorit van de kersverse hertog en hertogin wel wat weghad van een scène uit een James Bondfilm.

  Jaguar presenteerde de elektrische cabrio vorig jaar al. De eerste E-types moeten in de zomer van 2020 op de markt komen.

  24 augustus 2018 - 19:04