×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sussexes hebben bijna evenveel volgers als Cambridges

  In een jaar 10 miljoen volgers

  Sussexes hebben bijna evenveel volgers als Cambridges

  In het Verenigd Koninkrijk zijn de Instagram-accounts van de hertog en hertogin van Sussex en die van de hertog en hertogin van Cambridge met elkaar vergeleken.


  Wat bleek is dat het account van Harry en Meghan (@sussexroyal) in een jaar tijd tien miljoen volgers heeft gekregen. Begin april startten de hertog en hertogin van Sussex hun eigen account. Dat binnen een paar uur al door miljoenen mensen gevolgd werd. Opvallend is dat zij dus binnen acht maanden bijna evenveel volgers erbij kregen als het account van William en Catherine al had. Hun pagina (@kensingtonroyal) is al een paar jaar online en is aan het eind van 2019 door 10,6 miljoen mensen gevolgd.

  De nummer drie in de lijst is het account van Queen Elizabeth (@theroyalfamily). Zij had bij de jaarwisseling 7,1 miljoen volgers.

  2 januari 2020 - 15:44