×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Surfplank voor prins George

  Surfplank voor prins George

  Prins George kan nog niet lopen, maar krijgt desondanks wel een surfplank cadeau. De kleine prins gaat komende week op reis naar Australië en Nieuw Zeeland, samen met zijn ouders William en Catherine.


  In de speciale tour 'Down Under' bezoeken de hertog en hertogin van Cambridge onder meer Manly, een buitenwijk van Sydney in Australië. De burgemeester van Manly, Jean Hay, heeft het cadeau al klaarliggen.
  Op het surfboard staat 'Groeten uit Manly – Surf City Australië' geschreven. "Ik wilde iets geven wat Manly en de mensen hier echt typeren", zegt Hay tegen Hello Magazine. "Misschien hangen William en Catherine het eerst in zijn kinderkamer op, tot hij oud genoeg is om het te gebruiken."
  Naast de surfplank geeft de regio ook een foto van een prachtig strand aan de kleine George. Het board wordt gemaakt door Bennett Surfboards in Brookvale. "We verzenden boards de hele wereld over, maar we kunnen nog niet zeggen dat we er eentje voor Buckingham Palace hebben gemaakt", zegt mede-eigenaar Greg Bennett tegen Australia's Daily Telegraph. "Ik denk dat het een echt erfstuk wordt, een waar aandenken."
  William en zijn vrouw Catherine arriveren samen met zoon George eerst in Nieuw-Zeeland, waarna hun reis op 16 april in Australië vervolgd wordt. Op 18 april doen de Britse royals Manly aan, waar ze onder meer het kinderziekenhuis Bear Cottage zullen bezoeken

   

  4 april 2014 - 13:36