×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Succesvolle kerstlunch met de Queen

  Meghan en Kate samen aan tafel

  Succesvolle kerstlunch met de Queen

  Een groot deel van de Britse koninklijke familie is woensdag bij elkaar gekomen op Buckingham Palace. Samen genieten ze van de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth.


  Het toegestroomde publiek kon alle royals zien aankomen bij het paleis. Zo werden prins William en Catherine gespot in een Range Rover met op de achterbank hun kinderen George en Charlotte. Ook prins Harry en Meghan Markle kwamen samen aan in een auto. Voor Meghan is het de tweede keer dat ze bij de jaarlijkse lunch aanwezig is. Bij de poorten werden verder onder anderen prins Charles, prins Philip en prinses Beatrice gezien. Koningin Elizabeth nodigt voor de kerstlunch op Buckingham Palace altijd de voltallige familie uit. In het paleis is genoeg ruimte voor de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen maar ook voor haar neven en nichten en hun kinderen. Met een kleiner gezelschap viert ze kerst op het landgoed Sandringham bij Norfolk.

  19 december 2018 - 18:35