×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Stukje bruiloftstaart William en Kate te koop

  ’Het ruikt nog redelijk aantrekkelijk’

  Stukje bruiloftstaart William en Kate te koop

  Een stukje van de bruiloftstaart die bijna 3 jaar geleden het huwelijk van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine extra glans gaf, komt woensdag in de Engelse stad Nottingham onder de hamer.


  ’Het stukje ruikt nog redelijk aantrekkelijk, maar ik zou niemand aanbevelen het op te eten’, aldus de directeur van het veilinghuis Mellors and Kirk vrijdag.
  Het veilinghuis denkt dat de lekkernij 50 tot 150 pond (60 tot 180 euro) zal opbrengen. In 2009 bracht een stuk van de bruiloftstaart dat was overgebleven van het huwelijk van prins Charles en prinses Diana in 1981, omgerekend ongeveer 1500 euro op.

   

  4 april 2014 - 16:31