×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Stukje bruidstaart William en Kate geveild

  Voor meer dan 3000 euro verkocht

  Stukje bruidstaart William en Kate geveild

  Een stukje bruidstaart van prins William en Kate Middleton is vorige week voor ruim 3000 euro verkocht bij een veiling in Los Angeles. Julien's Auctions wilde tegenover E! News niet verklappen wie de nieuwe eigenaar van het ruim 2 jaar oude stuk kruidige fruittaart is.


   

  Bij dezelfde veiling ging ook een jurk van prinses Diana onder de hamer. Verder werden er vooral spullen van bekende filmsterren verkocht, zoals de trouwjurk die Julie Andrews droeg in The Sound Of Music en medische dossiers waaruit zou blijken dat Marilyn Monroe plastische chirurgie heeft ondergaan. Deze werden voor ruim 19.000 euro verkocht.

  In september van dit jaar werd ook al een puntje van de bruidstaart van koningin Elizabeth en prins Philip geveild. Dit stukje taart uit 1947 zat nog in het originele doosje en werd voor ongeveer 2000 euro verkocht.

  15 november 2013 - 09:29