×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Storm verjaagt prins Harry

  Britse prins verlaat Antarctica

  Storm verjaagt prins Harry

  De Antarctica-expeditie van prins Harry is woensdag vanwege een voorspelde sneeuwstorm iets eerder dan gepland ten einde gekomen, zo laat organisator Ed Parker weten.


  "We staan op het punt met sneeuwscooters naar ons vliegtuig te vertrekken. Dat vliegtuig zal ons terug naar Kaapstad brengen, waar we een paar dagen hebben voordat we terug naar huis en onze geliefden gaan." Prins Harry wordt op 23 december terug in het Verenigd Koninkrijk verwacht.

  Het expeditieteam, waar naast prins Harry ook acteurs Alexander Skarsgård en Dominic West in zitten, was eerder al van de Zuidpool naar het onderzoekscentrum Novo op Antarctica gevlogen. Vrijdag was Harry na een tocht van 335 kilometer op de Zuidpool aangekomen. De expeditie voor het goede doel begon op 2 december.

  Stichting

  De opbrengst van de tocht gaat naar Walking With the Wounded, een stichting die veteranen helpt een nieuw bestaan op te bouwen. Harry is beschermheer van de stichting.

  Parker liet via de website van de stichting ook weten dat er veel geld is opgehaald met het evenement, waarvoor hij iedereen die de tocht heeft gevolgd bedankt.

  19 december 2013 - 11:41