×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Storm Ciara houdt koningin Elizabeth uit de kerk

  Laatste dienst in St. Mary Magdalene Church

  Storm Ciara houdt koningin Elizabeth uit de kerk

  Koningin Elizabeth is zondag niet bij de wekelijkse kerkdienst op Sandringham. Storm Ciara zorgt ervoor dat de Britse vorstin veilig binnen blijft, bevestigt een woordvoerder van Buckingham Palace.


  Vanwege de hevige wind was besloten dat de 93-jarige Queen maar beter niet de deur uit kon gaan. Gelukkig was het aantal fans dat tevergeefs hoopte Elizabeth te zien door het weer een stuk kleiner.

  De dienst in de St. Mary Magdalene Church zou waarschijnlijk haar laatste zijn van het seizoen. Naar verwachting gaat Elizabeth volgende week terug naar Londen.

  9 februari 2020 - 16:05