×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Stiefmoeder van prinses Diana is overleden

  Stiefmoeder van prinses Diana is overleden

  De stiefmoeder van prinses Diana is overleden. Raine Spencer is op 87-jarige leeftijd gestorven na een kort ziektebed, laat haar familie weten.


  Gravin Raine Spencer is op vrijdagochtend thuis in Londen overleden, liet haar zoon William Legge weten. William is graaf van Dartmouth. 

  Raine Spencer was van 1976 tot 1992 getrouwd met Diana haar vader, graaf John Spencer. Dit was haar tweede huwelijk en er zou nog een derde volgen. Ze was de dochter van schrijfster Barbara Cartland. 

  In haar jonge jaren was ze wethouder in Westminster City (1954-1965). Voordat ze met John trouwde, was ze al getrouwd met een andere graaf. Met de graaf van Dartmouth was ze van 1948 tot 1976 getrouwd. 

  Na de dood van John Spencer trouwde ze met nog een graaf. Jean-Francois de Chambrun. Dat huwelijk, gesloten in 1993, duurde slechts drie jaar. 

   

  21 oktober 2016 - 15:30