×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Steeds meer taken voor prins Charles’

  Deze week namens koningin Elizabeth bij herdenking Mandela

  Steeds meer taken voor prins Charles’

  Prins Charles komt steeds een stapje dichter bij de troon nu hij meer en meer officiële taken van zijn moeder, koningin Elizabeth, overneemt. Dat schrijft journalist Richard Kay in Daily Mail.


  Prins Charles vliegt deze week bijvoorbeeld naar Johannesburg om de herdenking van Nelson Mandela bij te wonen. Dit soort bezoeken wordt steeds vaker afgelegd door prins Charles in plaats van door zijn moeder en haar man, prins Philip.

  Volgens de krant is er momenteel een kleine revolutie gaande in Buckingham Palace, het paleis van koningin Elizabeth. De invloed die de prins van Wales heeft, zou daar namelijk steeds duidelijker zichtbaar zijn. Zo worden de twee persvoorlichtingsbureaus van de koningin en van de prins van Wales, die altijd apart van elkaar opereerden, samengevoegd. Nu hij steeds meer koninklijke taken op zich neemt, zou de vader van prins William en prins Harry het een goed idee vinden ze onder één dak samen te brengen.

  Ook prins William neemt de laatste tijd steeds vaker taken over van zijn oma. De koningin is 87 jaar oud.

  9 december 2013 - 11:50