×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sprookjeshuwelijk voor Pippa Middleton

  Sprookjeshuwelijk voor Pippa Middleton

  Pippa Middleton stapt zaterdag in het huwelijksbootje met bankier James Matthews. Dat belooft een koninklijk huwelijk te worden gezien haar zwager prins William, haar zus Catherine en prins Harry op de gastenlijst prijken.


  Pippa en James trouwen in het kerkje van Englefield, St Mark’s Church. Het huwelijksfeest vindt plaats in de achtertuin van de familie Middleton in Bucklebury. In de tuin is een glazen 'paleis' gebouwd dat de bruiloftsgasten op de 'country wedding' moet behoeden voor een eventuele regenbui.

  Voor prins George en prinses Charlotte, de kinderen van prins William en Catherine, zijn op de huwelijksdag van tante Pippa belangrijke rollen weggelegd als bruidskinderen. De driejarige George wordt getipt als ringdrager. Charlotte, die begin mei twee jaar werd, zou weleens het bloemenmeisje kunnen zijn.

  Altaar

  Pippa’s vader Michael zal de bruid naar het altaar brengen. Diezelfde taak had hij in april 2011, toen hij zijn oudste dochter Kate naar het altaar begeleidde. Zij trouwde toen in de Westminster Abbey met William.

  De royaltywatchers zijn gespitst op de aanwezigheid van Meghan Markle, de vriendin van prins Harry die als introducé komt. Het tweetal bevestigde in november officieel een relatie te hebben. De aanwezigheid van de Suits-actrice is tegenstrijdig met de Engelse ‘no ring, no bring’-regel.

  Pippa Middleton (33) en James Matthews (41) zijn sinds zondag 17 juli 2016 verloofd. Ze hadden in 2012 een korte relatie die enkele jaren later nieuw leven in werd geblazen. Ze delen hun liefde voor buitensporten zoals hardlopen, skiën, zwemmen en fietsen.

  De bestemming van de huwelijksreis is onbekend, maar de twee zijn regelmatige bezoekers van het Caribische eiland St Barth. James' ouders zijn daar de uitbaters van het Eden Rock Hotel.

  20 mei 2017 - 07:50