×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spanning tussen vrouwen ‘drijft Harry en William uit elkaar’

  Is dit waarom de Sussexes naar Windsor verhuizen?

  Ze hebben altijd een hechte band gehad. Met het verlies van hun moeder in 1997 is de broederlijke band tussen prins William en prins Harry tijdens hun jeugd versterkt.


  Maar sinds de broers getrouwd zijn en ze meer verantwoordelijkheden dragen lijkt hun relatie schade op te lopen, en het zou hun vrouwen kunnen zijn die hier de oorzaak van zijn. Gisteren werd bekend dat Harry en Meghan hun intrek in Windsor zullen nemen en Kensington Palace aankomende maand zullen inruilen voor Frogmore Cottage op het landgoed van Windsor. Het nieuws van de verhuizing volgt na berichten over de prinsen, die beiden hun vertrekken hebben in Kensington Palace, mogelijk klaar zijn om een ​​aparte hofhouding op te zetten. De ontwikkelingen zouden de speculaties kunnen aanwakkeren van een breuk tussen de koninklijke broers – aldus een goede vriend van de Cambridges afgelopen nacht.

  25 november 2018 - 11:32