×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sophie met Mexicaanse first lady naar set Downton Abbey

  Op tweede dag staatsbezoek aan Verenigd Koninkrijk

  Sophie met Mexicaanse first lady naar set Downton Abbey

  Sophie, de gravin van Wessex, had woensdag van koningin Elizabeth de taak gekregen de Mexicaanse presidentsvrouw Angélica Rivera een leuke dag te bezorgen met een bezoek aan de set van de populaire televisieserie Downton Abbey. Rivera vergezelt haar man president Enrique Peña Nieto bij zijn driedaagse staatsbezoek aan Groot-Brittannië.


  Volgens de Britse boulevardbladen moet de presidentsvrouw zich thuis hebben gevoeld bij Downton Abbey. Ze was immers, zo merkte de Daily Mail fijntjes op, in eigen land te zien in de rol van Teresa 'Gaviota' Hernández, een ster uit de populaire telenovela of soapserie ‘Destilando Amor’.

  Op de foto die tijdens het bezoek werd gemaakt met een aantal leden van de cast, viel Rivera in elk geval niet uit de toon, al was ze moderner gekleed dan de tv-sterren met hun kleding uit de jaren twintig van de vorige eeuw.

  Sterren

  Sophie en Angélica Rivera ontmoetten onder anderen Elizabeth McGovern (Cora Crawley, de gravin van Grantham in de serie) en Hugh Bonneville (Robert Crawley, de graaf van Grantham), Laura Carmichael (Lady Edith Crawley), Michelle Dockery (Lady Mary Crawley) en Sophie McShera (de naïeve keukenmeid Daisy Mason).

  Angélica en haar man, die overdag ontmoetingen had met vertegenwoordigers uit de Britse zakenwereld en politiek, werden woensdagavond getrakteerd op een diner in de Guild Hall (foto). Daarbij waren ook de hertog en hertogin van Gloucester aanwezig. Donderdagmorgen hebben de president en zijn echtgenote op Buckingham Palace alvast afscheid genomen van koningin Elizabeth en prins Philip. Het presidentspaar besluit het staatsbezoek in het Schotse Aberdeen.

  5 maart 2015 - 10:38