×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Smog houdt Charles en Camilla niet binnen

  Smog houdt Charles en Camilla niet binnen

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn begonnen aan het laatste deel van hun elfdaagse trip door Zuid-Oost Azië. Woensdag kwam het paar aan in de Indiase hoofdstad New Delhi, hun laatste stop.


  Echt een mooi uitzicht hadden de prins van Wales en de hertogin van Cornwall niet toen ze aan hun landing begonnen. Boven New Delhi hangt namelijk een verstikkende laag smog. De luchtkwaliteit is zo slecht dat zelfs de scholen een paar dagen dicht zijn.

  Charles en Camilla trokken zich echter niet veel aan van de smog. Het geplande programma ging gewoon door terwijl er ook een aantal buitenactiviteiten op de agenda stonden. Zo woonden Charles en Camilla een tuinfeest bij ter ere van The Elephant Family, een liefdadigheidsorganisatie die opgericht is door de overleden broer van Camilla. Het fonds komt op voor de benarde situatie van Aziatische olifanten in het land.

  In de tuin stonden allerlei geschilderde olifantsbeelden, die door Charles en Camilla werden bewonderd. De twee brachten volgens The Telegraph ruim een uur in de tuin door waar ze praatten met de overige gasten en zelf ook nog even het penseel beroerden.

  Het paar heeft later woensdag nog een ontmoeting met de Indiase premier Narendra Modi.

  8 november 2017 - 16:51