×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Slachtoffer niet onder de indruk van Queen

  Ze wacht nog op bericht van Philip

  Slachtoffer niet onder de indruk van Queen

  Koningin Elizabeth heeft een hofdame laten bellen naar Emma Fairweather, een van de inzittenden van de auto die donderdag in botsing kwam met de Land Rover van prins Philip. Dat melden Britse media maandag.


  De koningin heeft me gevraagd u te bellen om u haar warmste goede wensen over te brengen na het ongeluk. Hare Majesteit wil heel graag weten hoe het met u gaat en hoopt dat naar omstandigheden alles goed gaat”, aldus de boodschap namens de Queen. Emma Fairweather was passagier in de auto. Ze brak bij het ongeval bij landgoed Sandringham haar pols. Afgelopen weekeinde had ze in een interview met een van de Britse tabloids bitter geklaagd over het gebrek aan belangstelling van de koninklijke familie en het uitblijven van excuses van prins Philip. De koningin had zich de kritiek kennelijk persoonlijk aangetrokken. “We denken veel aan u op Sandringham en ik zal op een later moment proberen opnieuw op te bellen”, zei de hofdame, die de boodschap achterliet op de telefoonbeantwoorder. Fairweather was niet echt onder de indruk. “”Het is natuurlijk aardig dat de koningin de moeite heeft genomen om iemand van de hofhouding te vragen om contact met me op te nemen en me sterkte te wensen, maar zij was niet bij het ongeluk betrokken. Ik ben nog steeds verbaasd dat prins Philip het niet nodig heeft gevonden om contact op te nemen en te vragen hoe het gaat.””””

  21 januari 2019 - 13:50