×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Skioord zet prins Charles in het zonnetje

  Skioord zet prins Charles in het zonnetje

  Prins Charles heeft afgelopen weekeinde een bijzonder feestje gevierd in het Zwitserse Klosters. De Britse troonopvolger komt al veertig jaar skiën in de toeristenplaats en dat werd gevierd.


  Charles werd ontvangen door de burgemeester van Klosters en toegezongen door schoolkinderen, begeleid door alpenhoorns. Enkele tientallen inwoners van de Zwitserse plaats kwamen op de viering af.

  Ook andere wintersporters in het gebied worden sinds kort herinnerd aan Charles' liefde voor Klosters. Op de gondels van een van de skiliften bij de plaats prijkt de tekst 'HRH The Prince of Wales 2018. Celebrating 40 years skiing in Klosters'.

  Volgens de krant Daily Mail stond de 69-jarige prins ook tijdens een privéfeestje stil bij de mijlpaal.

  5 maart 2018 - 13:16