×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Seksslavin’ van Andrew klaagde eerder mannen aan

  Geen rechtszaak na eerdere aangifte door Virginia Roberts

  Seksslavin’ van Andrew klaagde eerder mannen aan

  Virginia Roberts (31), de vrouw die de Britse prins Andrew ervan beschuldigt haar als tiener te hebben misbruikt, deed als 14-jarige aangifte tegen twee kennissen. Ze beweerde destijds dat ze door hen was misbruikt in een auto. Er volgde geen rechtszaak, schrijft New York Post.


  Na een maandenlang onderzoek, dat volgde op de aanklacht, werd besloten niet tot vervolging over te gaan omdat 'het slachtoffer niet geloofwaardig werd geacht'. Dat blijkt uit documenten die New York Post in bezit heeft. De moeder van Roberts zou destijds tegen een agent hebben gezegd dat haar dochter een drugsverleden had.

  "Dat ze destijds niet als geloofwaardig is bestempeld, betekent alleen maar dat ze dachten niet genoeg bewijs te hebben om een zaak te winnen. Maar ze is verkracht", aldus de huidige advocaat van Roberts. Zij noemt het schandalig dat de documenten zijn gelekt en haar cliënt nu opnieuw met deze gebeurtenis wordt geconfronteerd.

  Roberts beschuldigt onder anderen prins Andrew ervan haar te hebben misbruikt toen zij naar eigen zeggen als seksslavin voor de miljonair Jeffrey Epstein werkte.

  24 februari 2015 - 10:33