×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sealed with a royal kiss: Prinses Eugenie getrouwd met Jack Brooksbank

  Sealed with a royal kiss: Prinses Eugenie getrouwd met Jack Brooksbank

  In Windsor is vrijdag de Britse prinses Eugenie getrouwd met Jack Brooksbank. De twee hebben al jaren een relatie. Ze waren sinds januari verloofd. Op de trappen van St. George's Chapel bezegelde het bruidspaar het huwelijk met een kus.


  St. George's Chapel is de privékerk bij het woonkasteel van koningin Elizabeth II, Windsor Castle. In mei trouwden daar prins Harry en Meghan, tegenwoordig samen Hertog en Hertogin van Sussex.

  De bruid, de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, droeg een witte trouwjapon van het Britse modelabel Peter Pilotto. Het pasgetrouwde stel verliet de kerk met een koets die werd voortgetrokken door vier paarden.

  12 oktober 2018 - 14:15