×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • School prins George beter beveiligd

  School prins George beter beveiligd

  De school waar de kleine prins George sinds kort lessen volgt, wordt beter beveiligd. Dat melden Britse media na de arrestatie van een vrouw die dinsdag in de school liep rond te snuffelen. Ze werd woensdag aangehouden en zit voorlopig vast.


  Volgens een verklaring van de Londense politie werkt de school samen met de politie om een veilige schoolomgeving voor de prins te creëren. Op wat voor manier dat gebeurt, wilde zowel de politie als Kensington Palace niet in details vertellen.

  De politie wist nog wel te melden dat agenten meteen ter plekke waren toen de vrouw op de school werd gesignaleerd. Volgens Kensington Palace was de prins in het gebouw toen de vrouw daar rondliep.

  Prins George ging vorige week voor het eerst naar de Thomas's Battersea School in Zuid-Londen. Zoals gebruikelijk gaan de jongste kinderen de eerste periode voor halve dagen naar school zodat ze kunnen wennen. Op de school zitten 560 kinderen. Hun ouders moeten ruim 19.000 euro per jaar ophoesten voor de lessen.

  14 september 2017 - 09:45