×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schattig: prins Louis is vandaag 2 jaar geworden!

  De jongste zoon van William en Kate is jarig

  Schattig: prins Louis is vandaag 2 jaar geworden!

  Vandaag is het jongste zoontje van de Britse prins William en zijn vrouw Kate twee jaar geworden. Via Instagram zijn er een aantal foto’s van de jarige job gedeeld.


  Louis is op de foto’s te zien met een brede grijns op zijn gezicht en met verf op zijn handen. Hiermee maakte hij een regenboogkleurige afdruk op papier. Veel kinderen in het Verenigd Koninkrijk kleuren of verven regenbogen als steun voor de NHS, de Britse gezondheidsdienst.

  Prins Louis is de vijfde in de lijn van de Britse troonopvolging. Op maandag 23 april 2018 werd hij geboren in het St. Mary’s Hospital in Londen. Zijn hele naam is prins Louis Arthur Charles van Cambridge.

  Lees ook:

  Nu de lockdown nog wel even voortduurt in veel landen, delen sommige royals hun tips om de dagen zowel nuttig als aangenaam te kunnen doorkomen.

  Camilla deelt 9 boekentips om coronacrisis door te komen

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

   

  23 april 2020 - 15:03