×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah noemt Elizabeth haar grote voorbeeld

  Sarah noemt Elizabeth haar grote voorbeeld

  Sarah Ferguson heeft in een interview met het Australische televisieprogramma Ten Eyewitness News haar voormalige schoonmoeder koningin Elizabeth genoemd als haar grootste voorbeeld. "Als je het geluk hebt met haar te kunnen praten weet je dat alles goed komt", aldus de hertogin van York, die voor het eerst in dertien jaar weer in Australië is.


  'Fergie', moeder van de prinsessen Eugenie en Beatrice en ex-vrouw van prins Andrew, is door haar zus gevraagd om te spreken op de Macquarie Graduate School of Management. Die toespraak is al redelijk vroeg in de ochtend. "Ik moet al om half zeven opstaan om me voor te bereiden. Mijn zus is zeker vergeten dat ik een wilde roodharige ben, en normaal gesproken op dat tijdstip pas thuis kom uit de club", grapte Sarah.

  Onderwerp van haar rede is de rol van vrouwen op leiderschapsposities. "Ik weet dat de meeste vrouwen dertig procent minder betaald krijgen dan mannen en dat begrijp ik werkelijk niet. Ik heb geprobeerd dat te aanvaarden, maar het maakt me erg boos."

  5 april 2016 - 14:13