×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah Ferguson voelt mee met Meghan

  "Waarom gunnen we haar dit niet?"

  Sarah Ferguson voelt mee met Meghan

  Sarah Ferguson leeft mee met de door media geplaagde Meghan, de vrouw van prins Harry.


  “Het moet moeilijk zijn voor Meghan en ik kan me voorstellen wat ze doormaakt”, zegt Fergie over de hertogin van Sussex. “Ik vind dat ze modern en fantastisch is”, zegt ze in een interview met de Arabische Vogue.

  De ex-vrouw van prins Andrew neemt het in het interview op voor Meghan, die haar acteercarrière opgaf voor een leven aan het Britse hof. “Ze was al beroemd. Ze is geweldig. Waarom gunnen we haar dit niet?”

  Fergie geeft liever geen advies aan de jongere generatie in de koninklijke familie. “Dat kan zomaar uit zijn verband worden getrokken, maar ik heb in Meghans schoenen gestaan. Er is altijd een deel negatief en het wordt gewoon zo triest en vermoeiend: het is hard en gemeen. Ik verafschuw pesten en ik heb erg medelijden met haar, omdat ik het zelf ook heb meegemaakt.”

  Fergie vertelt dat ze heeft geleerd om te gaan met negativiteit en is nog steeds het onderwerp van roddelverhalen. “Het was moeilijk, maar ik ben hier nu. Ik voel dat de ketens van mijn ziel bevrijd zijn”, zegt ze. “Het is echter nog steeds moeilijk.”

  13 december 2019 - 12:28