×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah Ferguson: huwelijk Harry zenuwslopend

  Ze was aangenaam verrast door de uitnodiging

  Sarah Ferguson: huwelijk Harry zenuwslopend

  Sarah Ferguson heeft zich voor het eerst uitgelaten over het feit dat ze was uitgenodigd op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. De Hertogin van York was 'aangenaam verrast door hun invitatie', temeer omdat ze gepasseerd werd bij het huwelijk van prins William en Kate Middleton in 2011. "Het was erg aardig van ze en ik kan hen niet genoeg bedanken voor dit gebaar, ook al was de dag zelf zenuwslopend," aldus 'Fergie' tijdens een interview met Good Morning Britain.


  “Toen ik kwam aanlopen ontstond er gejuich en ik kon niet geloven dat het publiek dat voor mij deed. Totdat iemand riep ‘hey Fergie!’; dat was voor mij het moment dat ik hun steun echt voelde. Heel bijzonder om zoiets mee te mogen maken.”Hoewel Ferguson nog altijd een warme band heeft met haar ex-man prins Andrew, met wie ze dochters Beatrice en Eugenie deelt, was de verstandhouding met de rest van het Britse koningshuis ernstig bekoeld. Inmiddels lijken de scherpe randjes daar na een aantal jaar ook vanaf. “Ik denk dat Hare Majesteit een geweldige vrouw is en een icoon voor dit land. Het is een van de meest bijzondere mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Dat ze mij hierbij heeft betrokken is een prachtig gebaar,” aldus Sarah.

  22 november 2018 - 09:01