×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah Ferguson helpt met zoeken naar hond

  Ex-vrouw prins Andrew plaatst oproep op Twitter

  Sarah Ferguson helpt met zoeken naar hond

  Sarah Ferguson is op zoek naar een chocoladebruine Labrador. De hond wordt vermist in de Noord-Londense wijk Totteridge. De hertogin van York gebruikte maandag Twitter om hulp te vragen bij de zoektocht naar het dier. "Haar naam is Maya”, aldus 'Fergie'.


  Ze heeft zelfs een telefoonnummer meegetweet voor wanneer de Labrador wordt gevonden. Er is tegelijkertijd ook een hulpoproep uitgegaan via Twitter en op internet bij 'Dog Lost'. Daar valt op te maken dat Maya sinds zondag wordt vermist, dat ze geen halsband omhad en dat ze is gechipt.

  Uit een andere tweet blijkt dat de hond niet van Fergie zelf is. Ze verstuurde namelijk ook een bericht waarin Jodie Smith spreekt over "mijn Labrador" en waarin ze foto's laat zien van de hond.

  18 mei 2015 - 15:13