×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah Ferguson blijft achter ex-man staan

  'Het is allemaal onzin'

  Sarah Ferguson blijft achter ex-man staan

  Sarah Ferguson en haar dochters prinsessen Beatrice en Eugenie hebben een paar zware maanden achter de rug.


  Het schandaal rond de voor misbruik veroordeelde Jeffrey Epstein en zijn vriendschap met Sarahs ex-man prins Andrew is ze niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt Sarah in een interview met de Arabische Vogue.

  Andrew, van wie ze in 1996 scheidde, ziet ze nog steeds als familie en daarom is het zwaar om te zien wat hij de afgelopen maanden doormaakt. “Om een geweldige man te zien die zulke enorme pijn heeft. Hij is de beste man die ik ken. Het is geweldig wat hij allemaal voor Groot-Brittannië heeft gedaan en het is allemaal onzin.”

  De Britse prins ligt de laatste tijd onder vuur vanwege zijn banden met de inmiddels overleden miljardair. Andrew gaf vorige maand een veelbesproken interview aan de BBC waarin hij ontkende dat hij meedeed met de praktijken van Epstein. Nadat het gesprek was uitgezonden legde de prins zijn openbare functies neer. Ook trokken meerdere liefdadigheidsinstellingen hun handen van hem af.

  12 december 2019 - 11:28