×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah Ferguson blij met gewichtsverlies

  Hertogin van York laat zich fotograferen door tijdschrift

  Sarah Ferguson blij met gewichtsverlies

  Sarah Ferguson is zo trots op haar nieuwe slanke figuur dat ze zich voor het tijdschrift Hello! Magazine heeft laten fotograferen. De hertogin van York vertelt dat ze op een gegeven moment bijna net zoveel woog als toen ze zwanger was van haar eerste dochter prinses Beatrice. "Toen werd ik echt bang. Ik besloot om te veranderen."


  Fergie, zoals ze ook wel genoemd wordt, viel in vijf maanden tijd zo'n 19 kilo af. In het begin had ze er geen vertrouwen in. "Ik dacht echt dat ik geen gewicht meer kon verliezen, dat ik die controle had verloren. Ik paste niet meer in mijn kleren. Ik verloor mezelf helemaal in eten", geeft ze toe.

  Maar toch heeft de ex van prins Andrew haar doel gehaald. Ze begon hieraan toen ze in een resort was in Zwitserland. Ze stopte met het eten van suiker en houdt zich momenteel aan een strak sportschema. In het gesprek laat Sarah wel weten dat ze het soms flink te verduren kreeg als ze met haar overgewicht in de spotlights stond. "Het vroeg heel veel moed om zo in het openbaar te verschijnen. Iedere keer noemde iemand me wel Duchess of Pork of Fat Frumpy Fergie. Ze hadden geen idee dat dit me zo raakte."

  17 maart 2014 - 10:24