×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sarah: ‘Andrew is de beste man van de wereld’

  Hertogin van York staat vierkant achter ex-man

  Sarah: ‘Andrew is de beste man van de wereld’

  Sarah Ferguson, hertogin van York en ex van de in opspraak geraakte prins Andrew, staat vierkant achter hem. "Hij is de beste man die er is. Het was het mooiste moment van mijn leven toen ik in 1986 met hem trouwde. Het is een geweldige man, de beste van de wereld”, aldus Sarah maandag in het Zwitserse Verbier, waar ze samen met Andrew en hun dochter Eugenie op skivakantie was. Andrew is zondag naar huis gevlogen.


  Daar heeft de hertog van York maandag de hele dag overleg gevoerd met advocaten. Die hebben hem aangeraden verder geen commentaar meer te geven op de beschuldigingen die in de Verenigde Staten over hem zijn geuit. De Amerikaanse Virginia Roberts noemde de prins in een verzoekschrift aan de rechtbank in Florida als een van de mensen met wie ze tot seks werd gedwongen door de bankier Jeffrey Epstein.

  Aantijgingen

  Epstein, die veroordeeld is voor het ronselen van een minderjarig meisje voor seks, was een vriend van Andrew. Hij nodigde de prins uit voor diverse feestjes, waarbij altijd schaars of geheel niet geklede jonge meisjes aanwezig waren. Virginia Roberts claimt dat ze drie keer het bed heeft gedeeld met Andrew. Ze was destijds 17 jaar.

  Andrew ontkent seks met haar te hebben gehad en met zijn advocaten bekeek hij maandag welke mogelijkheden er waren om haar aantijgingen te weerleggen of een halt toe te roepen. Sarah, in 1996 van Andrew gescheiden maar nog steeds wonend in de familiewoning, heeft ook te maken gehad met Jeffrey Epstein. Hij betaalde in 2010 een schuld voor haar af. "Een enorme beoordelingsfout", aldus Sarah, die het geld overigens niet heeft terugbetaald

  6 januari 2015 - 09:48