×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Run op kaartjes 90e verjaardagsfeest Elizabeth

  In mei volgend jaar groots feest voor Britse koningin

  Run op kaartjes 90e verjaardagsfeest Elizabeth

  Koningin Elizabeth wordt op 21 april volgend jaar negentig jaar. Om dat te vieren geeft de Engelse vorstin van 12 tot 15 mei een feestje waar 25.000 gasten welkom zijn. De laatste avond is The Queen er zelf bij in het Home Park op Windsor Castle. Wie wil komen, moet betalen. De opbrengst gaat naar goede doelen.


  De kaarten gaan dinsdagochtend vanaf 9.00 uur Britse tijd in de verkoop en de organisatie vermoedt dat de toegangsbewijzen binnen de kortste keren zijn uitverkocht. Het programma liegt er niet om. Meer dan negenhonderd paarden en 1500 mensen nemen aan de festiviteiten deel. Paard en mens beelden voor de toeschouwers de negentigjarige geschiedenis van de koningin uit: de oorlog, de kroning en de ruim zestig jaar regering daarna. Van over de hele wereld treden allerlei muziek-, leger-, theater- en dansgezelschappen op.

  De gelukkigen betalen voor het goedkoopste kaartje omgerekend 75 en voor het duurste 275 euro.

  24 november 2015 - 09:39