×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Run op kaartjes 90e verjaardagsfeest Elizabeth

  In mei volgend jaar groots feest voor Britse koningin

  Run op kaartjes 90e verjaardagsfeest Elizabeth

  Koningin Elizabeth wordt op 21 april volgend jaar negentig jaar. Om dat te vieren geeft de Engelse vorstin van 12 tot 15 mei een feestje waar 25.000 gasten welkom zijn. De laatste avond is The Queen er zelf bij in het Home Park op Windsor Castle. Wie wil komen, moet betalen. De opbrengst gaat naar goede doelen.


  De kaarten gaan dinsdagochtend vanaf 9.00 uur Britse tijd in de verkoop en de organisatie vermoedt dat de toegangsbewijzen binnen de kortste keren zijn uitverkocht. Het programma liegt er niet om. Meer dan negenhonderd paarden en 1500 mensen nemen aan de festiviteiten deel. Paard en mens beelden voor de toeschouwers de negentigjarige geschiedenis van de koningin uit: de oorlog, de kroning en de ruim zestig jaar regering daarna. Van over de hele wereld treden allerlei muziek-, leger-, theater- en dansgezelschappen op.

  De gelukkigen betalen voor het goedkoopste kaartje omgerekend 75 en voor het duurste 275 euro.

  24 november 2015 - 09:39