×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royal baby: welke namen krijgt het prinsje of prinsesje?

  William en Catherine verwachten tweede kindje

  Royal baby: welke namen krijgt het prinsje of prinsesje?

  De Britse prins William en zijn vrouw Catherine kondigden slechts een uur geleden aan hun tweede kindje te verwachten, maar de discussie over de mogelijke naam van de spruit is nu al begonnen.


  Hello! Magazine somt de kanshebbers op. Mochten de hertog en hertogin van Cambridge een zoontje krijgen dan is het goed mogelijk dat het kindje Charles, Philip of Thomas gaat heten. William en Catherine hebben namelijk met George laten zien dat ze van traditionele koninklijke namen houden. En aangezien George ook de namen Alexander en Louis draagt, zijn dat geen opties.

  Overigens behoort James ook tot de mogelijkheden volgens Hello!, maar niet als eerste naam. Er zijn namelijk al twee heren in de familie die James heten: Catherines broer en Williams neefje. Verder maakt Michael een kans, als eerbetoon aan Catherines vader.

  Als het een meisje wordt dan is Diana een voor de hand liggende keuze. Maar ook Elizabeth, Victoria en Mary zijn populaire koninklijke namen. Verder maakt Alexandra een goede kans, omdat het de tweede naam is van koningin Elizabeth, net als Charlotte, de tweede naam van Catherines zus Pippa.

  8 september 2014 - 12:49