×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Relatie prinses Beatrice voorbij’

  Relatie prinses Beatrice voorbij’

  De Britse prinses Beatrice en haar vriend Dave Clark zijn na tien jaar uit elkaar. De twee maakten volgens Britse media vorige maand een einde aan hun relatie. Een woordvoerder van Buckingham Palace ontkent het verhaal niet.


  De breuk komt als een verrassing. Hoewel niet de hele koninklijke familie achter hun relatie stond, werd juist gehoopt dat de 27-jarige Beatrice en de 32-jarige Dave binnenkort hun verloving bekend zouden maken.

  Tot de geboorte van prinses Charlotte, de dochter van prins William en zijn vrouw Catherine, was Beatrice zesde in lijn van troonopvolging en moest ze de koningin om toestemming vragen voor een eventueel huwelijk. Dat veranderde na de komst van Charlotte. Daarna werd verwacht dat Dave snel door zijn knieën zou gaan voor Beatrice. Toen duidelijk werd dat Dave dat niet van plan was, zou Beatrice een einde aan de relatie hebben gemaakt.

  Dave en de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson waren de afgelopen jaren vaak onafscheidelijk tijdens officiële gelegenheden van de koninklijke familie. Hij liet zich zien op feestjes en liefdadigheidsevenementen en ging ook mee met de familievakanties naar de Bahama's en het Zwitserse Verbier.

  Beatrice en Dave, directielid bij Uber, woonden samen in New York. Afgelopen week werd al duidelijk dat de prinses stopt met haar baan bij Sandbridge Capital om voor zichzelf te beginnen. Dat zou ze rond de breuk met Dave hebben besloten. Beatrice begint nu een start-up in samenwerking met haar huidige werkgever.

  7 augustus 2016 - 17:17