×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Recept ‘Royal Gingerbread’ koekjes onthuld

  De enige echte koekjes van Queen Elizabeth

  Recept ‘Royal Gingerbread’ koekjes onthuld

  Wie dit jaar de familie tijdens kerst wil verrassen met een echte koninklijke traktatie, kan zich vanaf nu lekker uitleven in de keuken. Buckingham Palace heeft namelijk het recept voor de enige, echte koninklijke gingerbread-cookies online gezet.


  Koninklijke chefs geven tips over hoe je het koekje het beste kan maken. “Het is altijd goed om het deeg even te laten rusten”, zegt een chef op de website van Buckingham Palace. “Dus het zou mooi zijn als je het deeg de avond ervoor kan maken.” Nog een tip is om het deeg uit te rollen, vormpjes uit te steken en het vervolgens een uurtje in de vriezer te leggen. “Dit zorgt ervoor dat ze mooi gevormd blijven.”

  18 december 2018 - 08:30