×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen zoekt nieuwe beveiliging

  Een nieuwe Brand en Veiligheid-officier voor queen Elizabeth

  Queen zoekt nieuwe beveiliging

  Koningin Elizabeth zoekt een nieuwe beveiliger voor Buckingham Palace. Vereisten: iemand met een goede conditie die kan werken op hoogte en in kleine ruimtes. Als je jezelf geschikt acht, kun je je aanmelden voor de positie van Brand en Veiligheid-officier, wat zo’n 23.000 pond kan opleveren. Dat meldt Hello Magazine.

  Ook het kunnen lokaliseren van brandveiligheidsrisico’s, goede communicatievaardigheden en een EHBO-diploma zijn belangrijk om te hebben voor de positie. Daarbij is kennis van IT nodig. Daarvoor in ruil kan je wel werken in een van ’s werelds meest iconische gebouwen, en krijg je toegang tot een reeks catering- en recreatiefaciliteiten.

  De vacature komt kort nadat een man in het koninklijke paleis had ingebroken terwijl de Queen lag te slapen. Vorige maand wist een 22-jarige man rond 2 uur ’s nachts de hekken van Buckingham Palace te beklimmen en ging hij op weg naar de slaapkamer van de koningin. Gelukkig kreeg de politie de man snel te pakken en overkwam de koningin niks.

  8 augustus 2019 - 17:02