×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen zoekt iemand die haar helpt met social media

  'Head of Royal Digital Engagement'

  Queen zoekt iemand die haar helpt met social media

  Er is weer een baantje beschikbaar aan het hof van de Britse koningin Elizabeth.


  De nieuwe paleismedewerker in kwestie moet de sociale media-accounts en digitale communicatie van de Queen in goede banen gaan leiden.

  “Het werk ligt nooit stil. Het heeft altijd als doel om nieuwe manieren te vinden om de Queen in de picture te zetten bij het publiek en op het mondiale podium. Dit is wat werken voor het koninklijk huis zo exceptioneel maakt”, valt te lezen in de vacature. De ideale kandidaat heeft volgens het paleis veel ervaring met het managen van sociale media-accounts en digitale communicatie. Daarnaast moet die ook een kei in face-to-face-communicatie zijn.

  Het nieuwe ‘Head of Digital Engagement’ gaat tijdens de 37,5 uur durende werkweek van maandag tot en met vrijdag op Buckingham Palace zelf aan de slag. Er wordt dan, als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden, dagelijks een gratis lunch aangeboden.

  14 december 2019 - 16:40