×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen wil Harry en Meghan in VK op Commonwealth Day

  Archie zal dit keer met zijn ouders meevliegen

  Queen wil Harry en Meghan in VK op Commonwealth Day

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn over een paar weken waarschijnlijk terug in het Verenigd Koninkrijk.


  Koningin Elizabeth heeft haar kleinzoon gevraagd zich bij de rest van de koninklijke familie te voegen op Commonwealth Day, op maandag 9 maart. Dat meldt The Sunday Times.

  Elizabeth wenst de aanwezigheid van Harry en Meghan bij de speciale kerkdienst in Westminster Abbey. Die vindt elk jaar plaats op Commonwealth Day. De tweede maandag van maart staat jaarlijks in het teken van het Gemenebest. Dat bestaat uit 53 lidstaten waarvan koningin Elizabeth hoofd is.

  Archie, het tien maanden oude zoontje van Harry en Meghan, vliegt volgens The Sunday Times dit keer met zijn ouders mee naar het Verenigd Koninkrijk. De vorige keer dat de hertog en hertogin van Sussex naar Londen vlogen bleef Archie in Canada. Harry en Meghan kondigden vorige maand aan een stapje terug te doen binnen het koningshuis. Het stel gebruikt de titel zijne/hare koninklijke hoogheid niet langer en wil financieel onafhankelijk worden van de Britse koninklijke familie.

  Vorige week doken de Sussexes op in Miami bij een bijeenkomst georganiseerd door de bank JP Morgan. Harry, die ook een toesprak gaf, en Meghan zouden 500.000 tot 1.000.000 dollar hebben gekregen in ruil voor hun aanwezigheid. Nu ze een stap terug hebben gedaan binnen het koningshuis willen Harry en Meghan een groot deel van hun tijd doorbrengen in Noord-Amerika. Daar hoopt het stel meer rust en privacy te vinden.

  10 februari 2020 - 06:23