×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen wijst cadeau Trump af

  Trump wilde een ongepast groot cadeau geven

  Queen wijst cadeau Trump af

  Voor zijn staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk wilde de Amerikaanse president Donald Trump een renpaard cadeau geven aan koningin Elizabeth. Dat plan kon niet doorgaan omdat een paard wordt gezien als een ‘ongepast’ en ‘te groot’ cadeau.

  Volgens The Sun liet Trump zijn assistenten paardenfokkerijen afzoeken voor een volbloed. De president is dus aardig op de hoogte van de grote voorliefde die de koningin heeft voor paarden. Een groot probleem was echter het transport van het presentje naar Londen.

  Wat president Trump nu cadeau geeft aan de koningin is nog onbekend. De vorige president, Barack Obama, gaf Elizabeth zeldzame memorabilia en foto’s ter ere van het bezoek van haar ouders – koning George VI en koningin Elizabeth – aan de Verenigde Staten in 1939.

  3 juni 2019 - 10:13