×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen spreekt wensen uit

  Eenheid en respect brengt ons verder

  Queen spreekt wensen uit

  De Britse koningin Elizabeth II heeft haar landgenoten opgeroepen tot eenheid en respect voor andermans standpunten. Die boodschap is volgens waarnemers gericht aan de politici die kibbelen over de Britse uittreding uit de Europese Unie, berichten Britse media.


  Terwijl we zoeken naar nieuwe antwoorden in dit moderne tijdperk, geef ik de voorkeur aan beproefde methoden”, zei de 92-jarige vorstin in een toespraak. “Zoals op een positieve manier over elkaar praten, verschillende standpunten respecteren, samenkomen om punten van overeenkomst te zoeken en nooit het grotere geheel uit het oog verliezen.” De koningin nam het woord brexit niet letterlijk in de mond. Ze moet zich als staatshoofd politiek neutraal opstellen. Toch denken waarnemers dat Elizabeth de politieke klasse streng toespreekt. “”Beëindig brexit-vete, zegt koningin tegen vechtende politici”, kopt de krant The Times. Ook de BBC concludeert dat het gaat om een “”boodschap” van de Queen. De naderende brexit heeft Groot-Brittannië in een diepe politieke crisis gestort. Het Verenigd Koninkrijk verlaat de EU op 29 maart, maar de brexitdeal van premier Theresa May is verworpen door het Britse parlement.”””

  25 januari 2019 - 11:43