×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen overweegt hondjes in huis te nemen’

  Queen overweegt hondjes in huis te nemen’

  Koningin Elizabeth liet in 2015 weten geen nieuwe honden meer te willen, maar ze overweegt nu toch twee viervoeters in huis te nemen. Het gaat om de hondjes van haar jachtopziener die vorige week overleed.


  Volgens The Telegraph ontfermt Elizabeth zich al twee jaar over de hondjes van jachtopziener Bill Fenwick. “Zijn gezondheid liet te wensen over en hij kon niet meer veel wandelen met de honden”, weet een ingewijde, die ook vertelt dat Elizabeth op zondag vaak met de viervoeters naar het park ging.

  De negentigjarige Britse vorstin zou dol zijn op de beestjes. “Ze overweegt ze in huis te nemen als er geen familieleden zijn die voor de honden kunnen zorgen.” Fenwicks echtgenote Nancy stierf in 2015. Zij nam jarenlang de zorg voor Elizabeths geliefde corgis voor haar rekening, wat haar de bijnaam ‘keeper of the corgis’ opleverde.

  De koningin heeft momenteel drie honden: een corgi, Willow, en twee dorgi’s. Candy en Vulcan zijn een kruising tussen corgi en tekkel. Elizabeth is van kinds af aan dol op corgi’s, ze hield er meer dan dertig. Twee jaar geleden werd duidelijk dat ze geen nieuwe viervoeters meer wil omdat ze bang is over een van de beestjes te struikelen.

  16 januari 2017 - 14:31