×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen over Schots referendum: ‘Denk na over toekomst’

  Vorstin deed uitspraak na bijwonen kerkdienst

  Queen over Schots referendum: ‘Denk na over toekomst’

  Koningin Elizabeth heeft zich voor het eerst uitgesproken over het Schotse referendum van donderdag. De Britse koningin zei na een kerkdienst zondag dat "ze goed moeten nadenken over hun toekomst". Dat schrijven Britse media.


  Zondag woonde de vorstin een kerkdienst bij in de buurt van het Schotse landgoed Balmoral. Ze deed de uitspraak egen iemand in het publiek.

  De koningin laat zich doorgaans niet uit over politieke kwesties. Ze moet wettelijk gezien een neutraal standpunt hebben over politiek.

  De Schotten spreken zich donderdag uit over afscheiding van het Verenigd Koninkrijk. Eventuele zelfstandigheid zou grote gevolgen hebben voor onder meer de economie.

  15 september 2014 - 11:18