×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen naar de kerk

  Terwijl prins Philip nog in ziekenhuis ligt

  Queen naar de kerk

  Koningin Elizabeth heeft zondag een kerkdienst bezocht, terwijl haar man prins Philip nog in het ziekenhuis in Londen ligt.


  Britse media melden dat Elizabeth in de ochtend de St Mary Magdalene Kerk op het koninklijk landgoed Sandringham bezocht.

  Elizabeth arriveerde in de auto met naast haar op de achterbank haar schoondochter Sophie, de gravin van Wessex. Ook haar jongste zoon prins Edward en de kleinkinderen Louise en James gingen naar de kerk, weet Express. De Wessexes blijven naar verwachting ook in Norfolk om samen met Elizabeth de kerst te vieren op Sandringham.

  Prins Philip is vrijdag naar het King Edward VII-ziekenhuis in Londen gebracht. De 98-jarige hertog van Edinburgh is volgens Buckingham Palace opgenomen uit voorzorg. Hij is volgens een paleiswoordvoerder behandeld voor “een aandoening waarvan bekend was dat hij die had”.

  23 december 2019 - 09:00