×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen heeft eerste kerstbomen al staan

  Windsors al in kerststemming

  Queen heeft eerste kerstbomen al staan

  De eerste kerstbomen op Windsor Castle zijn al opgetuigd, spotten Britse media vrijdag.


  Voor een van de ramen is in de Crimson Drawing Room een gigantische Nordmann-spar te zien die is versierd met talloze rode en gouden ornamenten. Ook in St Georges Hall staat een rijkversierde kerstboom. In andere kamers en zalen zijn ook bomen neergezet. Fans kunnen kerstdecoraties vanaf zaterdag zelf zien. Windsor Castle is vanaf dan tot 5 januari geopend voor het publiek.

  De Queen viert kerstmis met haar familie op landgoed Sandringham. Kleinzoon Harry en zijn vrouw Meghan zijn niet van de partij. Het koppel viert de feestdagen met wat minder bombarie. De twee zouden van plan zijn om met zoontje Archie naar de Verenigde Staten te reizen om Meghans moeder op te zoeken.

  30 november 2019 - 16:02