×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen haalt grap uit met toeristen

  Amerikaanse toeristen begaan blunder bij Elizabeth

  Queen haalt grap uit met toeristen

  Amerikaanse toeristen die niet zo goed bekend waren met het Britse koningshuis hebben een flinke blunder begaan toen ze koningin Elizabeth tegen het lijf liepen herkenden. Het groepje kwam haar tegen in de buurt van Balmoral Castle in het Schotse Aberdeenshire.

  Elizabeth, die een hoofddoekje droeg, was een wandeling aan het maken met beveiliger Richard Griffin en stuitte op het groepje toeristen. Die vroegen haar of ze de koningin ooit weleens had ontmoet. De Queen grapte vervolgens: “Nee, maar deze agent wel.”

  Griffin, al dertig jaar werkzaam voor de koninklijke familie, vertelde het verhaal tegen The Times. Volgens hem dropen de Amerikanen na een tijdje af zonder ooit te weten dat ook zij de koningin in het echt hadden gezien.

  2 september 2019 - 09:17