×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen gaat paardrijden met Andrew

  Queen gaat paardrijden met Andrew

  Koningin Elizabeth is vrijdag gespot met haar zoon prins Andrew.


  Twee dagen nadat de prins afstand deed van zijn publieke functies, ging hij met zijn moeder paardrijden in Windsor.

  De koningin en haar zoon werden in gezelschap van elkaar en twee begeleiders gespot op het terrein van Windsor Castle. Op foto’s in Britse media is te zien dat moeder en zoon zich beiden in het zwart hadden gekleed en dat Andrew tijdens het uitje een zwart-witte helm droeg.

  Woensdag maakte de zoon van koningin Elizabeth bekend dat hij zijn openbare functies neerlegt. Hij besloot daartoe naar aanleiding van het omstreden interview over zijn relaties met de overleden Amerikaanse zakenmagnaat Jeffrey Epstein.

  Vrijdag werd ook bekend dat de Royal Philharmonic Orchestra breekt met prins Andrew. Het orkest laat weten dat ze dankbaar zijn voor de steun van de prins aan het orkest in de afgelopen vijftien jaar.

  23 november 2019 - 09:08