×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen en Catherine bewonderd door Amerikanen

  Queen en Catherine bewonderd door Amerikanen

  Queen Elizabeth en Catherine, de hertogin van Cambridge, staan in de top 10 van meest bewonderde vrouwen door inwoners van de Verenigde Staten. Dat blijkt uit de jaarlijkse peiling van onderzoeksbureau Gallup.


  Koningin Elizabeth staat op de zesde plek en Catherine is terug te vinden op de tiende plek. De lijst wordt aangevoerd door Hillary Clinton. Michelle Obama en Oprah Winfrey maken de top 3 compleet. De Duitse bondskanselier Angela Merkel staat op de vijfde plaats.

  Bij de mannen staan er geen royals in de top 10. Die wordt aangevoerd door oud-president Barack Obama. Hij stootte Donald Trump van de troon. De huidige president zakte van de eerste plek naar plaats twee.

  28 december 2017 - 11:11