×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth zoekt tuinman

  Aanstaande hovenier is een kamer in het paleis gegarandeerd

  Queen Elizabeth zoekt tuinman

  Groene vingers en altijd al willen schoffelen in een koninklijke tuin? Dit is je kans. Koningin Elizabeth zoekt een tuinman, blijkt uit een vacature op de site van het Britse koningshuis.

  Elizabeth heeft wel een aantal eisen, een hobbyist komt er niet in. Kennis van gazons, heesters, kruiden, rozen, bomen en struiken is een must. Bovendien moet de toekomstige hovenier niet alleen over de juiste papieren beschikken, maar ook “een breed scala aan tuinmachines” kunnen bedienen en een vrachtwagenrijbewijs op zak hebben. Maar het belangrijkste is misschien wel de trots van de hovenier. “Je bewondert je gazon voordat miljoenen hetzelfde doen”, begint de vacaturetekst.

  Over onderdak hoeft de nieuwe medewerker zich geen zorgen te maken. Voor de hovenier is een kamer vrij op Buckingham Palace. Ook de maaltijden worden verstrekt.

  20 april 2019 - 07:42