×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth zoekt social media guru

  Een buitenkans voor iedere instaqueen

  Queen Elizabeth zoekt social media guru

  Voor iedereen die weet hoe je de perfecte Instagram-feed maakt en een goede tweet schrijft, zijn er carrièrekansen in het communicatieteam van de Britse royals. Koningin Elizabeth zoekt een ‘digital communications officer’, zo blijkt uit een vacature op de site van het Britse koningshuis.

  De ideale kandidaat moet “nieuwe manieren vinden om de koningin bij het publiek, zowel in Groot-Brittannië als wereldwijd, onder de aandacht te houden”. Ook moet hij of zij staatsbezoeken vastleggen, artikelen schrijven en de digitale platformen onderhouden. Ervaring met fotografie, social media en video is een vereiste.

  De uitverkorene kan rekenen op een jaarsalaris van 30.000 pond (ruim 34.000 euro) en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en gratis lunch. Geïnteresseerden kunnen zich tot volgende week zondag melden.

  18 mei 2019 - 08:06