×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth voorgelogen door premier Johnson

  Schorsing parlement onwettig verklaard

  Queen Elizabeth voorgelogen door premier Johnson

  Koningin Elizabeth is misleid door premier Boris Johnson toen hij haar om een ongebruikelijk lange schorsing van het parlement vroeg. Dat oordeelde het Britse Hooggerechtshof dinsdag. De lange schorsing van het parlement werd onwettig verklaard.

  De rechters van het Hooggerechtshof zijn het unaniem eens met de klagers die vinden dat premier Boris Johnson in strijd met de wet handelde. Eerder deze maand stuurde de premier het parlement vijf weken met reces. Volgens de klagers sprak Johnson niet de waarheid over het waarom van de lange schorsing. In werkelijkheid zou de premier het parlement zo veel mogelijk uit willen schakelen in de aanloop naar de door hem aangekondigde brexit op 31 oktober.

  Door de uitspraak van het hof kan het Britse parlement in principe onmiddellijk weer aan het werk.

  24 september 2019 - 15:48