×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth viert Commonwealth Day

  Britse vorstin houdt toespraak

  Queen Elizabeth viert Commonwealth Day

  Koningin Elizabeth was maandag aanwezig bij de kerkdienst in Westminster Abbey ter gelegenheid van de viering van Commonwealth Day. Dit wordt jaarlijks gevierd op de tweede maandag van maart.


  Op de website van Hello! Magazine staan foto's van de koningin waarop te zien is hoe ze samen met haar man prins Philip bij de kerk aankomt. Tijdens de viering wordt het bestaan van de Gemenebest gevierd. Het is traditie dat de koningin dan een speech uitspreekt die over de hele wereld wordt uitgezonden. De speech is dit jaar terug te luisteren op YouTube. In de boodschap sprak de queen veel lof uit aan de 53 soevereine staten die de zogenoemde Gemenebest vormen. Ze zei dat er veel is bereikt door de staten door samen te werken.

  Na de dienst maakte de 87-jarige koningin, die voor de gelegenheid een kleurig pakje had aangetrokken, een praatje met jongens die deel uitmaakten van het kerkkoor. Ook andere leden van de koninklijke familie waren bij de dienst aanwezig. Zo waren onder meer prins Charles en zijn vrouw Camilla er, maar ook de jarige prins Edward en zijn vrouw Sophie, de gravin van Wessex.

  11 maart 2014 - 10:02