×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth vermaakt zich op tuinfeest

  Queen blij met goed weer

  Queen Elizabeth vermaakt zich op tuinfeest

  Koningin Elizabeth heeft zich dinsdag kostelijk vermaakt tijdens haar feest in de tuin van Buckingham Palace. Op foto’s is te zien hoe de Britse vorstin, met zonnebril, glimlachend een praatje maakt met een paar van haar achtduizend gasten.

  Elizabeth was blij dat het lekker weer was. “Je hoopt toch dat de zon schijnt wanneer je achtduizend mensen uitnodigt voor een kopje thee in je tuin. Dat kan je een beetje zorgen baren”, zou ze gezegd hebben volgens Britse media.

  De koningin werd ook vergezeld door een aantal familieleden. Zo kwamen onder anderen prins William en zijn vrouw Catherine, prins Andrew en prins Edward op de thee.

  Jaarlijks geeft Elizabeth drie tuinfeesten op Buckingham Palace waarmee ze de genodigden, vaak betrokken bij liefdadigheidsorganisaties, wil bedanken voor hun inzet. Dit was het tweede feest van het jaar, het derde vindt volgende week woensdag plaats. Ook een tuinfeest bij The Palace of Holyroodhouse in Schotland behoort tot de traditie, daar wordt dit jaar op 3 juli thee gedronken.

  22 mei 2019 - 09:36