×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth trots op samenwerking VS

  Queen: 'Een nauwe en langdurige vriendschap'

  Queen Elizabeth trots op samenwerking VS

  Koningin Elizabeth II loofde maandag tijdens een staatsbanket in Buckingham Palace ter gelegenheid van het bezoek van president Trump de “nauwe en langdurige vriendschap” tussen beide landen. Ze hield Trump ook voor dat ze zich bewust moeten zijn van het doel van internationale instituties die na de Tweede Wereldoorlog zijn opgebouwd. “Volkeren werken samen om een hard bevochten vrede te bewaren.”

  Ook Trump benadrukte de “onverbrekelijke band tussen beide landen” die in de Tweede Wereldoorlog is ontstaan. Woensdag zijn Trump en Elizabeth in Portsmouth op een bijeenkomst ter gelegenheid van D-Day, de landing van de geallieerden in het door nazi-Duitsland overheerste Frankrijk op 6 juni 1944.

  Aan het staatsbanket schoven ook prins Charles en zijn vrouw Camilla aan, evenals prins William en zijn vrouw Kate en de aftredende premier May, die Trump dinsdag ontmoet. Op het menu stond onder meer Windsor-lam met lentegroenten, bereid door de topkoks van Buckingham Palace.

  4 juni 2019 - 07:25